Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل دادگستری خراسان شمالی با اشاره به شعار سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان تولید، دانش بنیان،اشتغال آفرین نامگذاری شده، گفت:دستگاه قضایی بطور کلی و مشخصا از طریق ستاد استانی اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی همواره در کنار واحدها ی تولیدی و صنعتی بوده و  خواهد بود و  بر اساس مبانی قانونی قاطعانه از آنان حمایت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام براتی زاده طی بازدید از مجتمع پتروشیمی خراسان، پیرو سفر ریاست جمهوری در سال جاری به استان و بازدید وی از شرکت پتروشیمی خراسان اشاره و بر ضرورت اجرای تعهدات،تکالیف و مأموریت ها و نیز مصوبات این سفر  از سوی مسئولین استانی به ویژه مدیریت و دست اندرکاران این مجموعه صنعتی تا حصول نتیجه تاکید کرد.

مقام عالی قضایی استان، اجرای فاز دو پتروشیمی و نیز استفاده از منابع تأمین آب جایگزین برای این مجموعه را از جمله ضرورت ها و نیازهای اساسی استان برشمرد و تصریح کرد:طبعا با راه اندازی فاز دوم می توان با افزایش توان تولید و صادرات، علاوه بر رونق و شکوفایی اقتصادی، فرصت های بسیار مناسب شغلی نیز ایجاد کرد و از طرفی با توجه به محدودیت های منابع آبی در حوزه شرب و  مصارف کشاورزی در استان  به ویژه وجود  تنش آبی طی چند سال اخیر به نظر می رسد بکارگیری پساب ناشی از خروجی تصفیه خانه فاضلاب در مصارف صنعتی این مجموعه می تواند با ایجاد فرصت های متناسب در مدیریت منابع آبی  مشکلات این حوزه  بطور سازنده و راهگشا ساماندهی کند.

براتی زاده استفاده از ظرفیت های ارزشمند داخل استان به ویژه اشتغال زایی برای نیروی های بومی و محلی  را دیگر  مطالبه بسیار جدی  مردمی عنوان و اظهار کرد: لازم است با اتخاذ تدابیر لازم به‌ویژه در زمان راه اندازی فاز دوم  فرصت‌های شغلی مناسبی برای جوانان داخل استان فراهم شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در ادامه این بازدید  با بیان اینکه دستگاه قضایی بدور از هر گونه ملاحظات سیاسی از تولید و اشتغال داخل استان بطور تمام قد حمایت خواهد کرد، گفت:با توجه به استقلال قوه قضاییه و رویکردهای  دستگاه قضایی که اساسا فاقد ملاحظات سیاسی است، طبعا ماهیت حمایت ها نیز علاوه بر  بهره مندی از شفافیت، اصولا فاقد شعارزدگی و واقعی،محسوس و ملموس و در عین حال پیوسته خواهد بود.

سیدجواد ایلالی با اشاره به ظرفیت های ارزشمند این مجموعه صنعتی به‌ویژه در بعد صادرات محصولات پتروشیمی به خارج از کشور تقویت سازوکارهای نظارتی و مراقبتی را از جمله در حوزه توجه به مقررات پدافند غیرعامل به منظور جلوگیری از تهدیدات و آسیب های احتمالی خواستار شد.

سرپرست پتروشیمی خراسان نیز در پایان این بازدید از این مجموعه به عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات پتروشیمیایی در شمال کشور یاد و تصریح کرد: محصولات این مجتمع صنعتی اعم از اوره،ملامین و آمونیاک علاوه بر تامین نیازهای داخل کشور به کشورهای مختلف از جمله افغانستان صادر می شود.

یوسف حسنی شهپر اظهار کرد : مسئولان استانی،  آماده و پای کار هستند تا ما این دو طرح را انجام دهیم و شرایط اقتصادی این مجتمع و درآمدهای خود را توسعه بخشیم.

سرپرست پتروشیمی خراسان خاطرنشان کرد: حدود ۳۵۰ نفر از کارکنان نفتی در این شرکت شاغلند که اکثر رده‌های مدیریتی را بر عهده دارند و باسابقه بیش از ۳۰ سال در آستانه بازنشستگی هستند.

 حسنی گفت : تامین منابع آبی پایدار برای مجتمع و طرح انتقال پساب در دست اقدام است.

وی اظهار کرد : اجرای طرح توسعه پتروشیمی خراسان یک الزام واقعی برای ادامه حیات این شرکت است و بنا داریم هرچه سریعتر وارد گام عملیاتی شویم.

گفتنی است شرکت سهامی پتروشیمی خراسان، بزرگترین مرکز تولید محصولات شیمیایی شمال و شمال شرق کشور، در اردیبهشت سـال ۱۳۷۱ در بجنـورد، مرکـز استـان خراسـان شمالـی تأسیـس و از خــرداد ۱۳۷۵ بـه بهره برداری رسید.

این مجتمع در ۱۷ کیلومتری جاده اصلی بجنورد - شیروان و در زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار احداث گردیده و دارای واحدهای تولید آمونیاک، اوره، کریستال ملامین و یوتیلیتی می باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالی دادگستري پتروشيمي آب پتروشیمی خراسان دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم